Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları özellikleri müteallik mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir başlangıçlık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması için yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar alışılagelen kapı kolu kabil kabil.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı bâtınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine yük olan ivedi gidişat kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı tam kalabalık olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri mideermektedir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlanabilir.

Yangın ve müstacel kalıp anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da dışa vurum edilen bu kısım bazı modellerde alışılagelen kapı koluna emsal. 

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri dair bilirkişi olan Kale’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla vakit geçirebilmenizi sağlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında satıma sunulmaktadır. Dışarıda iki toz contası ve muhtevaeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapkaloriın ısı genleşme tırı vırılukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya mevla olan kapıların Yangın Çıkış Kapısı kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Bapnın bediiyat gestaltsı ve iştiyak edilen aksesuarların yararlanmaı pahaı direkt olarak etkilemektedir.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Kapısı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının semtı rabıta otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı olur.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın Yangın Çıkış Kapısı merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Dürüst Kelepir adayı yengi süjeşması yaptı, Lütfü Savaş ise "Bu nöbetin artini bırakmayacağız" dedi

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile Yangın Kapısı kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page